انا العطشان

دست نویسی از زنجیره نامتناهی افکارم...

دست نویسی از زنجیره نامتناهی افکارم...

انا العطشان

مکانی برای ثبت خاطرات، دلنوشته ها و ...

آخرین نظرات

۶ مطلب در فروردين ۱۳۹۳ ثبت شده است

۲۷
فروردين ۹۳

نماز شب

راه رسیدن به نماز شب خواندن نماز شب و یا انجام دادن فریضه‌های دیگر دینی، در بعضی از ما انسان ها که تازه وارد این وادی شده ایم سنگین و مشکل است.

اما طبق روایاتی که غالباً توصیه به انجام فرایض دینی مستحبی و یا واجبات شده است، بهتر است که اینگونه امور به صورت تدریجى و زمان بندی شده دقیق انجام شود. تا بدن عادت به اینگونه فرایض کند.

بسیارى از عزیزان مؤمنی هستند که دوست دارند نماز شب بخوانند، ولى موفق نمى‌شوند از خواب دِل چسب شبانگاه خود برخیزند. برنامه‌ای که می‌توان برای خواندن نماز شب به صورت تدریجی به شما پیشنهاد داد این است:

  • بدین ترتیب که انسان از همان ابتدا بنا را بر این نگذارد که یازده رکعت را با سیصد بار «العفو» گفتن و دعا کردن براى چهل مؤمن و اذکار و دعاهاى مفصلِ تشهد و قنوت و سجده را که وارد شده بخواند. چنین نمازِ با آداب و تفصیلى براى روزهاى نخست سنگین است و زمان و فرصت زیادى مى‌خواهد تا آمادگى حاصل شود.
  • بهتر است در ابتداى کار، شب ‌ها که به خواب مى‌رود تصمیمش بر این باشد که نیمه شب برخیزد و وضو بگیرد و فقط دو رکعت نماز بدون سوره (فقط با حمد) بخواند. شایان توجه است که سوره در نماز مستحبی شرط صحّت نیست. قنوت را با ذکرى مختصر به جاى آورد؛ مثلاً بگوید: «اللّهم اغفرلى» یا فقط یک صلوات بفرستد و حتى مى‌تواند آن را هم نگوید. چنین نماز مختصرى براى روزهاى اول بسیار مناسبتر است.
  • در مراحل بعدى اگر دید حال بیشترى دارد این دو رکعت را به چهار رکعت افزایش مى‌دهد و مدتى این گونه نماز شب بخواند تا به سحر خیزى و شب زنده ‌دارى عادت کند.
  • این شیوه نماز شب خواندن از نظر تمرینى اشکالى ندارد و مسأله آن در جواهر الکلام نیز آمده است. افرادى که به شب خیزى عادت ندارند و تازه مى‌خواهند به آن روى آورند اگر این شیوه را به کار گیرند، موفقیّتشان به مراتب بیشتر خواهد بود.
  • در حقیقت با این تمهید به جاى آن که شیطان انسان را اغوا کند و از فضیلت راز و نیاز شبانه با خدا باز دارد، ما او را فریب داده‌ایم و او را از عملى کردن مقصودش باز داشته ‌ایم. چنین تدبیرى زمینه را براى استفاده از خاصیت «عادت پذیرى» در امور خیر فراهم مى‌کند.
  • دیگر امور نیک مانند درس خواندن، درس دادن، مطالعه، کتاب نوشتن و نیز کارهاى بد عادت بردار است و اگر انسان خاصیت عادت پذیرى را در جهت صحیح به کار برد، میزان موفقیتش به مراتب بیشتر خواهد شد.

منبع: نماز شب دات آی آر با اندکی تصرف

و من الله توفیق

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ فروردين ۹۳ ، ۱۶:۱۰
سعید زینلی
۲۵
فروردين ۹۳

هدف از طلبگی تعالی است؛ تعالی خود و دیگران.

http://www.shafaqna.com/persian/media/k2/items/cache/c0ec5e11a7d7e19aae785ffe0cc52269_XL.jpg

هدف از طلبگی تعالی است؛ تعالی خود و دیگران. هدف، سلوک است؛ یعنی ره یافتگی خود و ره نمودن دیگران. هدف از طلبگی در حقیقت همان هدف خلقت، یعنی عبودیت و بندگی؛ مگر نه این است که خداوند تبارک و تعالی در مصحف شریف فرموده اند: «ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون» (ذاریات: 56) و آن گونه که علمای تفسیر فرموده اند: «لیعبدون أی لیعرفون» یعنی خلقت کل عالم برای عبادت است، و عبادت مقدمه شناخت، و شناخت موجب تقرب و وصول الی الله. و بدیهی است که شکر رهیابی به مقام قرب الاهی، رهنمایی و دستگیری مشتاقان و در راه ماندگان است؛ و این همان سیره پیامبران الاهی است
دعوت خلق به سوی حق بهترین و والاترین عملی است که نوع بشر می تواند، بدان دست یازد؛ عملی که آغازگرش، نخستین خلق خدا آدم اب الانبیاء؛ و کمال بخشش بهترین خلق او محمد مصطفا صلی الله علیه و آله بود. در این میان، اگر چه سلسله نبوت به خاتم الانبیاء کمال یافت، ولی رسالت بندگان صالح الاهی در رهنمایی خلق به سوی خالق هرگز متوقف نگردیده و نخواهد گردید
پس از سلسله انبیاء، اوصیای ایشان این وظیفه را به عهده گرفته و در این راه مجاهدت های فراوان نمودند تا بدان جای که رنج و محنت روزگار برخود هموار ساخته و در نهایت جان قدسی خویش در این راه نهادند؛ و مهدی آنان علیه و علیهم السلام که هادی امت است، روزگاری این طریق هدایت را کمال خواهد بخشید، و آدمی را از لجام حیوانی به اوج رهایی رهنمون می گردد

http://media.farsnews.com/Media/8806/ImageReports/8806011106/16_8806011106_L600.jpg
 در این میان از گذشته تاکنون، افرادِ دیگری به عنوان یاران، شاگردان و سربازان این بزرگواران، ایشان را در امر راهنمایی و ارشاد مردمان  یاری می رساندند. که از زمان امام صادق علیه السلام و بعد از آن پر رنگ تر شد و نمود بیشتری یافت تا جایی که حتا ایشان بعضی از مراجعات خود را به شاگردان شان ارجاع می دادند و این مسأله تا زمان غیبت صاحب الامر علیه السلام ادامه یافت. و در این دوران دستگاه وکلا و شاگردان ائمه علیهم السلام تحولی دیگر پیدا نمود. در طول غیبت صغرا، حضرت نایبان خاصی را معین نموده و ایشان را واسطه بین خلق و امام قرار دادند و پس از اتمام دروه غیبت صغرا و آغاز غیبت کبرا؛ آن حضرت در عبارتی عمیق راه پیروان خود را برای دست یابی به کمال و ماندن بر طریق سعادت و هدایت، این گونه بیان  فرمودند: «و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی روات حدیثنا» و این سرآغاز ظهور نایبان عام آن حضرت بود.

http://www.8pic.ir/images/93312089454026551937.jpg

و این گونه بود که در طول غیبت کبرا، روایتِ حدیث و تفقه در دین، رنگ بوی دیگری به خود گرفت و هر روز بیش از پیش اهمیت آن بر خلق خداجو عیان گردید؛ کم کم حوزه های شیعی شکلی منسجم به خود گرفت و از شیعیان وارسته کسانی که فهم و معرفت لازم را نسبت به این هدف مقدس پیدا می نمودند و توفیق رفیق راه شان می گردید، وارد حوزه های دینی می شدند، و به تهذیب خود و هدایت جامعه می پرداختند. آری! آن که پای در این راه نهد، محب است؛ چون به ادای وظیفه همت گمارد عاشق؛ و چون وظیفه خویش به انجام رساند واصل خواهد بود؛ و عاشقِ واصل را کجا صحبت خود، که خودی در کار نیست، و این گونه است که درس خواندنش برای خدا، تبلیغ، تدریس، تحقیق، فتوا و اجتهادش هم به جهت اوست و این که خلق او را به او رهنمون گردد
و آن که اندکی تأمل نماید، درخواهد یافت که توفیق هدایت گری مردم و سربازی هادی بشریت، شریف ترین و با ارزشمند ترین اعمال است، زیرا از یک سو تعلیم و تعلم است که بالاترین شغل هاست؛ و از دیگر سوی درمان درد و اصلاح جامعه ی بشری است که بالاترین حرفه ها و قایم بر سیره ی انبیا و اولیاست
و بدیهی است که تمامی این خوبی ها و نیل به این هدف متعالی آن گاه ممکن می شود، که رو به سوی مبدأ ازلی و مقصود ابدی داشته و پیوسته این ذکر را در گفتار و کردار خویش جاری سازد که «لا إله إلا الله و لا نعبد إلا إیاه، مخلصین له الدین و لو کره المشرکون»؛ آری! در حوزه های علمیه ی منسوب به حضرت حجت علیه السلام شرط بقا و کمال، این گونه است

http://harfeto.ir/sites/default/files/5460-17179.jpg?1379231132

پس طلبه سربازی است بی نام، و داعیه داری است بی ادعا! که برای از غیبت به در آوردن مردمان و ظهور منجی آخر الزمان، وظیفه گران خویش بر دوش می کشد؛ و بنا به وظیفه ای که آن امام همام بر عهده او نهاده رهایی بخش خلق خدا از منجلاب معاصی و ره نمایی آنان به سمت رهایی و پای نهادن در وادی قرب الاهی و ناجی آن هااز  آتش خشم الاهی می باشد

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ فروردين ۹۳ ، ۱۱:۴۳
سعید زینلی
۲۳
فروردين ۹۳

حاج احمد متوسلیان

حاج احمد در کنار خاکریز جاده شلمچه دست یک بسیجی را که از بی‌خوابی گلایه می‌کرد، گرفت، او را از سینه‌کش خاکریز بالا برد و جایی را در روبه‌روی ما، در آسمان سمت غروب نشان داد و گفت: «ببین بسیجی! می‌دانی آنجا کجاست؟». آن برادر که کمی گیج شده بود گفت: «نمی‌فهمم حاج آقا!». حاج احمد گفت: «یعنی چه مؤمن! نمی‌فهمم چیه؟ آنجا انتهای افق است، من و تو باید این پرچم خودمان را آنجا بزنیم، در انتهای افق... هر وقت آنجا رسیدی و پرچم خودت را کوبیدی، بعد بگیر بخواب، ولی تا آن وقت، نه.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۳ ، ۱۵:۱۶
سعید زینلی
۲۳
فروردين ۹۳

سیب رنده شده را داخل ترکیب عرق بیدمشک و گلاب ریخته و بخورند (در ظرف چینی باشد بهتر است).
گوشت قرمز و جگر به خصوص جگر شتر مصرف نمایند.
 عسل، انجیر، خرما و انگور و مویز و شیره انگور و شیره خرما
کفگیر حسوم
آب آهن تاب تغلیظ شده تولید و در عطاریهای

منبع: استاد روازاده

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۳ ، ۱۵:۱۴
سعید زینلی
۲۳
فروردين ۹۳

کربلا


آقا قسم به جان شما خوب می شوم
باور کن آخرش به خدا خوب می شوم

این روزها ز دست دل خویش شاکیم
قدری تحملم بنما خوب می شوم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۳ ، ۰۷:۲۰
سعید زینلی
۲۳
فروردين ۹۳

اینم از بنر انرِژی هسته ای با رنگ های شاد.

بنر انرژی هسته ای

از Zip بازش کن و بعد از باز کردن لایه های مخفی رو نمایان کن. (به خاطر کاهش حجم اینجوری کردم.)

لینک دانلود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۳ ، ۰۷:۰۹
سعید زینلی